Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Δράσεις Εθελοντών Δήμου Θέρμης

ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ




Σας ενημερώνουμε ότι από 17 Σεπτεμβρίου επαναλειτουργεί σε εθελοντική βάση το Κέντρο Στήριξης Διακοπής Καπνίσματος.

Πνευμονολόγος και ψυχολόγος προσφέρουν εθελοντικά βοήθεια στους ενδιαφερόμενους, συμβάλλοντας καθοριστικά στη διακοπή του καπνίσματος.

Για δηλώσεις συμμετοχής παρακαλώ καλέστε στο Γραφείο Εθελοντισμού στο τηλέφωνο: 2310466555.

ΤΟΜΕΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ



Ο Τομέας Εθελοντισμού του Δήμου μας στα πλαίσια ευαισθητοποίησης των πολιτών σε θέματα που έχουν σχέση με την βοήθεια και αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας, επιθυμεί να σας ενημερώσει ότι δημιούργησε ομάδα εθελοντών για την καλύτερη οργάνωση και βελτίωση της αιμοδοσίας στα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου μας.

Συνάνθρωποί μας που έχουν περιστασιακά ή σε μόνιμη βάση ανάγκη αίματος, δυστυχώς δεν είναι εύκολο να εξυπηρετηθούν και επιπλέον το ελληνικό κράτος αγοράζει από το εξωτερικό αίμα για να καλύψει τις ανάγκες του.

Ελάτε μαζί μας να βοηθήσουμε την προσπάθεια του Δήμου μας για να αυξήσουμε τους αιμοδότες, και να δώσουμε ελπίδα σε ανήμπορους συνανθρώπους μας.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλέφωνο του Γραφείου Εθελοντισμού 2310466555.

ΠΡΑΣΙΝΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ




Η ομάδα περιβάλλοντος του τομέα εθελοντισμού Θέρμης  στo πλαίσιo της ευαισθητοποίησης των δημοτών προτείνει να αναλάβουν οι κάτοικοι της περιοχής που διαμένουν την περιποίηση  (πότισμα, κλάδεμα, καθαριότητα) των δέντρων-φυτών που βρίσκονται  κοντά στην οικία τους ή ακόμα και σε άλλες περιοχές που εκείνοι επιθυμούν , ώστε αφενός να αναβαθμιστεί περιβαλλοντικά η περιοχή και αφετέρου να απαλλάξουμε την υπηρεσία πρασίνου του Δήμου από την συγκεκριμένη δραστηριότητα.

Η συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων συμπολιτών μας θα είναι προς όφελος όλων. Προοπτική μας  είναι η εξάπλωση αυτής της δραστηριότητας σε όλο το Δήμο έτσι ώστε ο Δήμος Θέρμης να πρωτοστατήσει και πάλι κάνοντας πράξη την βούληση για καθαρότερη πόλη-πράσινη γειτονιά.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για δηλώσεις ενδιαφέροντος παρακαλώ καλέστε στο τηλέφωνο του γραφείου εθελοντισμού: 2310466555.


Για περισσότερες πληροφορίες : http://www.thermi.gov.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου