Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

4ος Διεθνής Αγώνας Τραμπολίνο στη Θέρμη 8-9/10

Στη Θέρμη θα χτυπήσει η καρδιά του παγκόσμιου τραμπολίνο με τον 4ο διεθνή φιλικό αγώνα που διοργανώνει ο Ολυμπιονίκης σύλλογος Α.Γ.Ε.Μ.Σ Σπάρτακος στις 08 και 09/10/2011, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας και την υποστήριξη του Δήμου Θέρμης.
Στον συγκεκριμένο αγώνα θα συμμετάσχουν η Αγγλία, το Βέλγιο καθώς επίσης και οι εθνικές ομάδες της Πολωνίας της Νιγηρίας, του Ιράν και της Ουγγαρίας.
Οι ξένες αποστολές δίνουν μεγάλη σημασία σε αυτή την διοργάνωση γιατί αποτελεί για αυτούς το τελευταίο τεστ πριν από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τραμπολίνο που θα γίνει τον επόμενο μήνα στο Βirmingham της Αγγλίας και θα αποτελέσει εισιτήριο πρόκρισης για την Ολυμπιάδα του 2012.
Από ελληνικής πλευράς συμμετέχουν όλοι οι σύλλογοι που καλλιεργούν συστηματικά το άθλημα του τραμπολίνο με όλους τους επίλεκτους αθλητές και αθλήτριες τους.
Όσο αφορά τον διοργανωτή σύλλογο, αυτός θα συμμετάσχει με δύο ομάδες : στην κατηγορία Junior A με τους Λέφα Πέτρο, Τυφούδη Στέλιο, Καραχαλίδη  Αντώνη και Κραχαλίδη Κωνσταντίνο, στην κατηγορία junior Β με τις Δαλκίδου Ιωάννα, Μανομενίδου Αφροδίτη, Κελεσίδου Χριστίνα, στη κατηγορία junior B με τον Μανομενίδη Στάθη, στην κατηγορία junior C με τον Ζαχαρνά Νικόλαο και στην κατηγορία senior με τον Αλαμανιώτη Γιώργο.
Στην τελετή έναρξης που θα γίνει το Σάββατο 08/10/2011 και ώρα 16:45 το τμήμα ρυθμικής του συλλόγου μας θα πραγματοποιήσει επίδειξη, ενώ την Κυριακή 09/10/2011

Στην τελετή λήξης το τμήμα της ακροβατικής θα παρουσιάσει τα νέα του προγράμματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου